Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

CHAMPIONS OF ILLUSION


Papp László Budapest Sportaréna

2018. november 3. 15:00

Az illúzió bajnokai az Arénában!

Champions of Illusion

2018. november 3-4. – Papp László Budapest Sportaréna


A Champions of Illusion egy vadonatúj nemzetközi szuperprodukció, melynek fellépői bűvész világbajnokok és a legrangosabb nemzetközi tv show-k sztárjai. Mindannyian bejárták már a világot, Las Vegas, Párizs, Sydney, Dubai és New York után most először Budapesten is látható lesz elképesztő előadásuk. Egy igazán látványos show keretében, 2018. november 3-án és 4-én a Papp László Budapest Sportarénában nem mindennapi képességeikkel, szó szerint elvarázsolják a magyar közönséget is.

 

Ennyi bűvész bajnokot egyszerre még nem láthattak a színpadon.A világ legjobbjai - Japánból, Hollandiából, Dél-Koreából, Magyarországról emberfeletti mutatványaikkal tágítják a varázslatról alkotott képünket. A nézőknek olyan élményben lesz részük, amiben eddig még soha. Látványos trükkök, szemkápráztató varázslatok, lebegő tárgyak, szemfényvesztő szabadulások és átváltozások, gondolatolvasás, kettévágott emberek és megannyi illúzió, melyek során elmosódik a határvonal álom és valóság között.

 

Az illúzió bajnokai minden idők legnagyobb varázslatát hozzák el Budapestre 2018 őszén, ahol a lehetetlenről is kiderül, hogy lehetséges. Ezt a show-t mindenkinek látnia kell!

 

Jegyek kaphatók:www.broadway.hu